NATULIQUE ORGANIC COLOURS

NATULIQUE ORGANIC COLOURSOp zoek naar een permanente haarkleuring op organische basis?

Wist jij dat de meeste conventionele verzorgingsproducten, vooral shampoos en huidverzorgingsproducten, schadelijke synthetische chemicaliën bevatten zoals natriumdodecylsulfaten, propyleenglycol en parabenen conserveringssystemen?
Deze chemicaliën kunnen zich langzaam ophopen en porieën verstoppen, wat leidt tot zuurstofverlies en uiteindelijk huidirritatie en allergieën.

Goede bedoelingen zijn niet genoeg – alleen omdat een product er natuurlijk en organisch uitziet of dat beweert te zijn betekent niet dat het dat ook is. Je eerste stap naar een gezondere toekomst begint met kleine veranderingen.
Begin labels en ingrediënten te lezen en begrijpen; vermijd de producten die ingredient bevatten met een twijfelachtige gezondheidsgeschiedenis en nog belangrijker – houd het organisch, houd het veilig!

NATULIQUE ORGANIC COLOURS is de oplossing!

NATULIQUE Certified Organic is het eerste echte merk met een volledige lijn voor hoogwaardige huid- en haarproducten welke organisch zijn.
De producten van NATULIQUE bevatten geen:

  • DEA
  • Sulfaat
  • Parfum
  • Parabenen (oftewel toxine/giftige pesticide)
  • Ingrediënten waarbij allergieën, kanker en hormoonschommelingen (kan leiden tot onvruchtbaarheid bij mannen en vrouwen) ontstaan.

De symptomen van allergische reactie zijn: huidschilfers, jeuk en een rode hoofdhuid na de verving. Herkent u dit?
Dan is het raadzaam om over te stappen op NATULIQUE ORGANIC COLOURS.

NATULIQUE ORGANIC COLOURS producten worden volgens een simpel uitgangspunt gemaakt: Geen gevaarlijke ingrediënten! We gebruiken de veiligste beschikbare formules in de huidige professionele schoonheidsindustrie.

We geloven in ingrediëntintegriteit en een consistente missie, beginnend met organische ingrediënten waar mogelijk en eindigend met het uitsluiten van gevaarlijke chemische conserveringssystemen en schuimende stoffen in onze producten. Bij NATULIQUE hanteren we tijdens de formulering en productie hoge kwaliteitsstandaarden.

De ingrediënten in elk product uit de NATULIQUE Certified Organic serie zijn ECOCERT gecertificeerd organisch. We zijn er ook trots op aan te kondigen dat NATULIQUE Certified Organic producten op de goedgekeurde lijst staan van de Danish Environmental Control Body for Professional Hairdressers.