KIS – Keratin Infusion Sytem

KIS - Keratin Infusion SytemEen unieke formule uit America waarbij het haar van binnenuit wordt hersteld.
De formule bouwt geen lagen om het haar zoals dit bij veel andere producten het geval is.

Voor stralende kleuren met een optimale houdbaarheid en veerkrachtige omvormingen moet je in Europa zijn. KIS-kappers hebben dan ook de haarkleuringen en omvormingen laten ontwikkelen en produceren in Europa. En ook deze producten bevatten natuurlijk het revolutionaire KIS. Kortom: met het KIS – Keratin Infusion Sytem haalt u het beste uit twee werelden in huis!

De producten van KIS – Keratin Infusion Sytem zijn verrijkt met een uniek systeem en bevatten geen siliconen hetgeen vaak gebruikt wordt als goedkoop alternatief.

Onderstaande producten van KIS – Keratin Infusion Sytem garanderen een maximaal haarherstel en ongekende creatieve mogelijkheden.

  • herstellende shampoos
  • kuren
  • stylingsproducten

Het belangrijkste uitgangspunt van dit super merk is het maximaal herstellen van je haar met een minimum aan verzwarende cosmetische filmlaagjes. KIS staat voor “Keratin Infusion System”. Dit is een revolutionaire formule die je haar herstelt van binnenuit. Alle verzorgende haarproducten van KIS bevatten dit unieke systeem. Je haar is veerkrachtig, super glanzend met natuurlijke volume dat ook de volgende dagen nog goed zit. Met de haarverzorgingsproducten, stylingsproducten, omvormingsproducten én haarkleuringsproducten van KIS verzorg jij je haar optimaal en creëer jij een onvergetelijk kapsel.

KIS – Keratin Infusion Sytem Haarverzorging
De haarverzorgingslijn van KIS reinigt en verzorgt je haar met een opbouwend effect. Met haarproducten als KeraMoist Treatment en KeraGlide Detangler geef jij je chemisch behandeld of droge haar een intensieve behandeling waarbij je haar op milde wijze wordt gereinigd. En als je last hebt van een doffe haarkleur kan jij je haar een oppepper geven met de KeraFresh Color Conditioner, KeraMoist Shampoo en KeraMax Treatment. Als jij de vochtbalans van je haar wilt herstellen dan komen de KeraControl Shampoo en KeraScalp Revitalizer als geroepen. Voor super glad, heerlijk zacht en prachtig glanzend haar is de Argan Oil Powerserum uiterst geschikt.

KIS – Keratin Infusion Sytem Omvorming
En als je graag een prachtige haarbos vol krullen wilt kan dat met de omvormingsproducten van KIS. Met deze producten creëer je namelijk fantastische natuurlijk uitziende krullen met veerkracht, body en volume. De voorbehandeling IK Pre-Curl beschermt je haarstructuur en verbetert je krulresultaat. Als je normaal haar hebt is de Keratin Wave Perm perfect om je haar om te vormen. En als je wat moeilijker haar hebt hoef je niet te treuren, de Neutrawave Perm Set zorgt er namelijk voor dat zelfs de lastigste haarsoorten op een verzorgende manier worden omgevormd.

KIS – Keratin Infusion Sytem Styling
Met de stylingsproducten van KIS laat jij je beste haarlook zien. De Update en Volume Gel geven je een vollere en dikkere haarbos. Als je wilt opvallen met prachtig glanzend haar zijn de Soft Wax, Gel Wax en Shine Finish stylingsproducten die je niet kan missen. Ook de stylingsproducten Kera Mousse en Groom Gelly geven je haar een stevige hold. En als laatst zorgen de KeraSpray en Gloss Pomade voor de perfecte finishing touch.